MARKET NEWS

Νέο κατάστημα OVS στην Πάφο

Η OVS είναι κορυφαία μάρκα μόδας της Ιταλίας, με πάνω από 800 καταστήματα στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο. Σχεδιασμένη για νέους και μοντέρνους καταναλωτές, οι συλλογές OVS, με ιταλικό στιλ και προσιτές τιμές, είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. 

Η OVS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική συλλογή, με στόχο να συνδυάσει την πρακτικότητα με την υπέροχη εμφάνιση. Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύει στην επιλογή πρώτων υλών με υψηλή ποιότητα που μπορείτε να βρείτε στη  γραμμή Fagottino, που είναι αφιερωμένη στις πρώτες ημέρες του μωρού σας μέχρι και τα νεογέννητα έως 36 μηνών, καθώς επίσης και στις συλλογές για παιδιά μέχρι την ηλικία των 8 αλλά και στα μεγαλύτερα αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 9-14.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2017, το νέο, μεγάλο κατάστημα OVS, με ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί και το ειδικό τμήμα προϊόντων ομορφιάς SHAKA, υποδέχεται το κοινό της Πάφου, στο Kings Avenue Mall.

Το υφιστάμενο “flagship” κατάστημα OVS στο The Mall of Engomi στη Λευκωσία έχει μεγαλώσει και ανανεωθεί, και προσφέρει μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή για όλες τις ηλικίες. Την παιδική συλλογή OVS KIDS μπορείτε να την βρείτε επίσης στο Debenhams στο The Mall of Cyprus και Debenhams Central στη Λευκωσία, Debenhams Ζenon στη Λάρνακα, Debenhams Apollon και Debenhams Olympia στη Λεμεσό και Debenhams Korivos στην Πάφο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!