VIRAL

Αυτό ήταν το πρώτο γκέι φιλί που μεταδόθηκε live στην ισπανική TV [βίντεο]

"Raoul y Agoney" είναι ένα τραγουδιστικό δίδυμο από την Ισπανία που δεν αποκλείεται να το δούμε στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision το 2018.

Ο Raoul και ο Agoney, είναι δύο νεαρά αγόρια που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό σόου τραγουδιού Operación Triunfo, (το αντίστοιχο Fame Story) το οποίο φέτος θα αναδείξει τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στη Eurovision και δεν αποκλείεται οι δύο αυτοί τραγουδιστές να είναι οι νικητές.

Το δίδυμο προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην τελευταία τους live τηλεοπτική εμφάνιση στο σόου, αφού μόλις ολοκλήρωσαν την ερμηνεία του τραγουδιού "Manos Vacias" έδωσαν ένα φιλί στο στόμα γράφοντας ιστορία στην ισπανική τηλεόραση, αφού αυτό ήταν το πρώτο γκέι φιλί που μεταδόθηκε ζωντανά από κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης.
Να σημειωθεί πως η ισπανική τηλεόραση έχει μεταδώσει ταινίες και σειρές που περιλάμβαναν και γκέι ερωτικές σκηνές και φιλιά, αλλά ποτέ άλλοτε δεν είχε δει το ισπανικό τηλεοπτικό κοινό ένα γκέι φιλί σε ζωντανή μετάδοση, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί τραγουδιστές να έχουν γίνει talk of the town στη χώρα τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!