VIRAL

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έβγαλαν οι viral YouTubers το 2017

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε πρόσφατα τη λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers της χρονιάς και τα εξωφρενικά κέρδη τους... ζαλίζουν!

Φέτος για πρώτη χρονιά εκτοπίστηκε από την κορυφή της λίστας ο PewDiePie, που έγινε δημοφιλής κυρίως ανεβάζοντας βίντεο όπου παίζει videogames. 
Μάλιστα ο PewDiePie, έπεσε στην 6η θέση της λίστας.


Στην κορυφή συναντάμε πλέον, έναν άλλο παίκτη videgames (έπαιζε κυρίως το Minecraft), τον 26χρονο Βρετανό Daniel Middleton, που έγινε γνωστός στο Διαδίκτυο ως DanTDM, και μετρά περισσότερους από 17 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι του στο YouTube, ενώ τα κέρδη του ανέρχονται στα 16,5 εκατομμύρια δολάρια!

Ακολουθεί ένας ακόμη gamer, o Καναδός, ασιατικής καταγωγής Evan Fong, που είναι ο δημιουργός του VanossGaming, ο οποίος παίζοντας δημοφιλή παιχνίδια όπως το Grand Theft και με πάμνω από 22 εκατομμύρια subscribers κατάφερε να αποκομίσει 15,5 εκατομμύρια δολάρια.

 

Τρίτοι δε στη λίστα είναι οι Dude Perfect, η παρέα των 5 Αμερικανών φίλων, με την απίστευτη ευστοχία, που τρέλαναν το Διαδίκτυο με τα βίντεο όπου κάνουν θεαματικές βολές. Μετρούν πάνω από 24 εκατομμύρια subscribers και τα κέρδη τους ανέρχονται στα 14 εκατομμύρια δολάρια!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!