VIRAL

Η Charlize Theron απειλεί να σε σπάσει στο ξύλο... για καλό σκοπό [βίντεο]

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, γύρισε ένα βίντεο στο οποίο απειλεί να μας σπάσει όλους στο ξύλο. Αλλά υπάρχει λόγος για αυτό. Και μάλιστα καλός λόγος.

Η χολιγουντιανή σταρ έχει κατά καιρούς ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη ρόλους ιδιαίτερα σκληροτράχηλων γυναικών (όπως στο πρόσφατο φιλμ "Atomic Blonde") και μάλιστα το έχει κάνει με τεράστια επιτυχία.


Και τώρα πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύο, όπου απειλεί να μας σπάσει στο ξύλο. Και σε αυτό το βίντεο η Charlize είναι τόσο επιθετική που μπορεί να σε τρομοκρατήσει!


Βέβαια απλά πρόκειται για ένα βίντεο που γύρισε στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας του φιλανθρωπικού οργανισμού Omaze και συγκεκριμένα η Charlize συμμετέχει στο νέο διαγωνισμό με έπαθλο διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο και μια προπόνηση με την ίδια που θα κερδίσει κάποιος τυχερός φαν της, ενώ τα έσοδα από το διαγωνισμό θα διατεθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού της ιδρύματος  Charlize Theron Africa Outreach Project και του RED που μάχεται κατά του Aids.


Στο βίντεο η...  “Charlize motherfucking Theron,” προσποιείται πως αρχικά έχει καταλάβει πως όντως θα πρέπει να σπάσει κάποιον στο ξύλο.

 


 

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Nov 28, 2017 at 9:15am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!