VIRAL

True story: Αυτή η φωτογραφία συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του Facebook

Λένε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις και πράγματι αυτή η φωτογραφία κατάφερε να κάνει χιλιάδες να δακρύσουν.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο Facebook και έκτοτε έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες σχόλια και μηνύματα από ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη που συγκινήθηκαν όταν την είδαν και έμαθαν την ιστορία που συνοδεύει αυτή την φωτογραφία.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τα μέλη τους πληρώματος ενός ασθενοφόρου στο Queensland της Αυστραλίας και την ανέβασαν στο επίσημο προφίλ της υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών του Queensland στο Facebook.


Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα φορείο που πάνω του βρίσκεται μια ετοιμοθάνατη γυναίκα. Όπως εξηγούν τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου, αρχικά δέχτηκαν κλήση για να μεταφέρουν την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχει από ανίατη ασθένει,  να μεταφερθεί από το σπίτι της στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί εκτιμούσαν πως η κατάστασή της εμφάνιζε ραγδαία επιδείνωση και της δίνουν πλέον λίγες μόνο μέρες ζωής.


Και όταν οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου έφτασαν στο σπίτι της γυναίκας εκείνη τους ζήτησε ως τελευταία χάρη να την πάνε κάπου για να αντικρίσει για τελευταία φορά στη ζωή της τη θέα του ωκεανού.
Και το πλήρωμα του ασθενοφόρου σεβάστηκε την επιθυμία της και έκανε μια μικρή παράκαμψη στο δρομολόγιο για το νοσοκομείο και οι νοσοκόμοι πήγαν τη γυναίκα σε μια παραλία με θέα στον κόλπο Hervey όπου και τραβήχτηκε αυτή η συγκινητική εικόνα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!