VIRAL

Κάτι τραγικό συνέβη στην έγκυο που πόζαρε με 20.000 μέλισσες στη κοιλιά της

Πολλοί ίσως θυμούνται ή έτυχε να δουν τη φωτογραφία αυτής της γυναίκας, η οποία ενώ ήταν έγκυος πόζαρε με 20.000 μέλισσες να κάθονται πάνω στη  φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η γυναίκα είναι η 33χρονη  Emily Mueller απο το Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία τον περασμένο Αύγουστο έγινε viral καθώς είχε κάνει μια πολύ πρωτότυπη φωτογράφηση ενώ ήταν έγκυος και περίμενε το τέταρτο παιδί της.


Η ίδια και ο σύζυγός της είναι μελισσοκόμοι και ιδιοκτήτες του Mueller Honey Bee and Rescue και έτσι η γυναίκα είχε την ιδέα να ποζάρει με 20.000 μέλισσες να κάθονται πάνω στην κοιλιά της. 
Η Emily είχε τότε δημοσιεύσει τις φωτoγραφίες και ένα βίντεο της στο Διαδίκτυο και οι εικόνες αμέσως έκαναν το γύρο του κόσμου και πολλοί σοκαρίστηκαν με το θέαμα.

 

Όμως η Emily σε συνέντευξή της τότε είχε πει πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία μετά από μια σειρά τραυματικών αποβολών και πως οι μέλισσες για αυτή, εκπροσωπούν την αναγέννηση και την αρχή της ζωής και πως μετά τη δεύτερη αποβολή που είχε, βρήκε σε αυτές παρηγοριά και ελπίδα.


Δυστυχώς τώρα το περιοδικό People αναφέρει πως η άτυχη Emily πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω facebook, με ένα πολύ συγκινητικό ποστ, πως το παιδί που περίμενε (ένα αγοράκι), γεννήθηκε νεκρό και η τραγική είδηση κάνει και αυτή το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!