VIRAL

O Drogo και η Daenerys επανασυνδέθηκαν και έγιναν τύφλα στο μεθύσι

Μπορεί στον τελευταίο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς - φαινόμενο Game Of Thrones, η Daenerys να έχει γίνει ζευγάρι με τον Jon Snow, αλλά τελικά κανείς δεν ξεχνά τον θυελλώδη έρωτά της με τον Khal Drogo.

Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ο ηθοποιός Jason Momoa, που υποδύθηκε τον Drogo, συναντήθηκε στο Λονδίνο με τη διάσημη βρετανίδα ηθοποιό Emilia Clarke, που υποδύεται την ξανθομαλλούσα Daenerys. 


Οι δυο πρωταγωνιστές του GoT είναι πολύ καλοί φίλοι και έτσι όταν ο Momoa βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες προώθησης της νέας του ταινίας "Justice League", δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί και να δει τη φίλη του και  πρώην τηλεοπτική σύντροφό του.


Οι δυο τους βγήκαν για ποτά (και συγκεκριμένα μάλλον τίμησαν το τζιν) και η Emilia ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους που τους δείχνει να είναι μεθυσμένοι και τρισευτυχισμένοι.
Η ίδια δε σχολίασε πως ο Drogo πάντα θα είναι ο "πρώτος άνδρας" στην καρδιά της "Δρακομάνας".


Με αυτή την ανάρτηση στο Instagram η διάσημη ηθοποιός προκάλεσε παροξυσμό από σχόλια από φαν του Game of Throne που έσπευσαν να πουν πως και στις δικές τους καρδιές οι δυο τους ήταν το αγαπημένο τους ζευγάρι.
 

 

A post shared by @emilia_clarke on Nov 5, 2017 at 3:06am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!