VIRAL

To Despacito μόλις έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ

Το "Despacito" το χορευτικό τραγούδι των Luis Fonsi και Daddy Yankee, συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ και επιβεβαιώνει όσους το χαρακτηρίζουν το τραγούδι - φαινόμενο της χρονιάς.

Πριν από λίγες εβδομάδες κατάφερε να σπάει το φράγμα των 3 δισεκατομμυρίων views στο YouTube και όσο και αν ακούγεται απίστευτο ήδη πλησιάζει τα 3,5 δισεκατομμύρια και οδεύει ακάθεκτο για το απίστευτο ρεκόρ των 4 δισεκατομμυρίων views.


Όμως αυτό δεν είναι το μόνο ρεκόρ στη  μουσική βιομηχανία που κατάφερε να καταρρίψει, αφού τώρα ανακοινώθηκε πως το Despacito κατάφερε να ξεπεράσει και ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατείχε η Mariah Carey και το διατηρούσε από το 1995!


Συγκεκριμένα το Despacito κατάφερε πλέον να έχει τον τίτλο του τραγουδιού που κατάφερε να παραμείνει τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή του  Billboard’s Hot 100 chart.
Το Despacito παραμένει νο1 στη λίστα του γνωστού μουσικού περιοδικού εδώ και 16 εβδομάδες. 


Αυτό το ρεκόρ το είχε πιάσει μόνο το κομμάτι  “One Sweet Day” της Mariah Carey (σε συνεγασία με τους Boyz II Men) που είχε σκαρφαλώσει στα charts to 1995 και είχε παραμείνει στην κορυφή και στις αρχές του 1996.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!