VIRAL

Ο "Hot Pie" πλέον είναι φούρναρης και φτιάχνει ψωμάκια Game of Thrones

Όσοι είδαν τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones θα πρόσεξαν την επανεμφάνιση του "Hot Pie".

Στην επίμαχη σκηνή ο άλλοτε νταής που είδαμε τελευταία φορά στην τέταρτη σεζόν, συναντήθηκε ξανά με την Arya Stark και της εξήγησε πως βρήκε αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή του: έγινε φούρναρης και ζει πλέον ευτυχισμένος.


Τελικά όμως και ο ηθοποιός Ben Hawkey, ο οποίος υποδύεται τον Hot Pie στο GoT, αποφάσισε να ασχοληθεί με το ίδιο επάγγελμα στην πραγματική ζωή και κάνει χρυσές δουλειές.


Άνοιξε το δικό του αρτοποιείο με ονομασία "You Know Nothing Jon Dough" (από την περίφημη φράση της Ygritte στον Jon Snow) και φτιάχνει καρβέλια ψωμιού σε σχήμα Direwolf (Ανταρόλυκου), το έμβλημα του Οίκου των Stark. 


Φυσικά ο ίδιος φρόντισε το λανσάρισμα του νέου του φούρνου να συμπέσει με την τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς στη Μ. Βρετανία και έγινε χαμός.


Ο Ben Hawkey συνεργάστηκε  με το delivery app Deliveroo για να προωθήσει τη νέα του δουλειά και η ζήτηση για τα λυκο - ψωμάκια GoT ήταν τέτοια που κάποια στιγμή σταμάτησαν να δέχονται παραγγελίες.


Για την ιστορία τα ψωμάκια είναι φτιαγμένα με "μυστική συνταγή" και απλά το μόνο που ο Ben αποκαλύπτει, είναι πως είναι τα υλικά τους περιλαμβάνουν αλεύρι ολικής αλέσεως από καλαμπόκι και σιτάρι και ξύσμα πορτοκαλιού και πως σερβίρονται καλύτερα ζεστά με βούτυρο.

Το κάθε ένα κοστίζει 1 λίρα Αγγλίας. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!