VIRAL

H καρδιά του Harry χτυπά δυνατά για 2 πράγματα - Το ένα είναι ο Ryan Gosling

Είναι γεγονός πως και οι δύο διάσημοι άνδρες έχουν προκαλέσει πολλά καρδιοχτύπια σε γυναικείες και κοριτσίστικες καρδιές, αλλά ποιός θα το περίμενε πως θα καρδιοχτυπούσε και ο ένας για τον άλλο;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ryan Gosling παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ, ενώ και ο Βρετανός τραγουδιστής Harry Styles, ξετρέλανε τα κοριτσάκια ως μέλος των One Direction και συνεχίζει να έχει αναρίθμητες φαν ακόμα και τώρα που κάνει σόλο καριέρα και δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην υποκριτική με τον ρόλο του στο Dunkirk.


Πρόσφατα ο Harry βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του BBC 1 Radio με τον Nick Grimshaw και δέχτηκε να συμμετέχει στο Heart Monitor Challenge. Πρόκειται για μια πρόκληση όπου οι καλεσμένοι βλέπουν διάφορες εικόνες ενώ ένας παλμογράφος καταγράφει τους χτύπους της καρδιάς τους.


Και όπως θα δείτε ο Harry ένιωσε καρδιοχτύπι (άνω των 80 bpm - χτύποι το λεπτό) μόνο όταν είδε μια φωτογραφία του Ryan Gosling (και όχι όταν είδε για παράδειγμα τον Zayn Malik ή το μοντέλο Camille Rowe).


Εκεί όμως που ο χτύπος της καρδιάς του χτύπησε κόκκινο (ξεπέρασε τα 100 bpm) ήταν μόλις είδε τα αγαπημένα του μποτάκια τύπου Chelsea!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!