VIRAL

Γκάφα έκανε γνωστό πρακτορείο ειδήσεων με θέμα την Taylor Swift

Μια απίστευτη γκάφα έκανε γνωστό ειδησεογραφικό και φωτογραφικό πρακτορείο δίνοντας νέο νόημα στη φράση "fake news".

Ο λόγος για το πρακτορείο Splash news που τροφοδοτεί με ειδήσεις από τη σόουμπιζ και φωτογραφίες celebrities ένα μεγάλο μέρος των διεθνών media.
To γνωστό πρακτορείο πρόσφατα κυκλοφόρησε φωτογραφίες που έδειχναν άνδρες να μεταφέρουν ένα τεράστιο κιβώτιο έξω από το σπίτι που διατηρεί η Taylor Swift στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης.


Τη φωτογραφία συνόδευε ένα απίστευτο κείμενο με τον τίτλο "Μεταφέρουν την Taylor Swift από το διαμέρισμά της στην Tribeca σε φορτηγό μέσα σε βαλίτσα;" και το κείμενο που ακολουθούσε άφηνε να εννοηθεί πως οι άνδρες ασφαλείας της διάσημης σταρ κλήθηκαν να μεταφέρουν προσεκτικά την τεράστια βαλίτσα μέσα στην οποία πιθανά ήταν η ίδια η Taylor Swift (!) και μάλιστα το κείμενο συνδέει την "είδηση" με το γεγονός πως η Taylor έχει καιρό να εμφανιστεί δημόσια.


Το πρακτορείο σύντομα έσβησε την είδηση και τις φωτογραφίες, αλλά η ζημιά είχε γίνει και η περίεργη είδηση με τις φωτογραφίες έγιναν viral στο διαδίκτυο.


Φυσικά η διάσημη σταρ δεν μπήκε ποτέ μέσα σε βαλίτσα, ούτε κρύβεται από κανέναν και το Splash news αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να εξηγήσει πως ο φωτογράφος που ανέβασε την είδηση και τις εικόνες δεν είναι "κανονικός τους συνεργάτης".

 


Πάντως για την ιστορία μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια η Adele σε συνέντευξή της έχει ομολογήσει πως για να αποφύγει τα πλήθη των φαν της και τους φωτογράφους έχει κρυφτεί μέσα σε κιβώτιο για να πάει σε συναυλία της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!