VIRAL

True story: Τον έδιωξαν από τη δουλειά γιατί φορούσε σορτσάκι και έβαλε φόρεμα!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε αυτός ο νεαρός άνδρας για να διαμαρτυρηθεί για τους αυστηρούς κανόνες που έχουν επιβάλλει τα αφεντικά του για το ανδρικό ντύσιμο στη δουλειά του.

Ο νεαρός Βρετανός λέγεται Joey Barge και είναι 20 ετών και πριν λίγες μέρες λόγω ζέστης αποφάσισε να πάει στη δουλειά του φορώντας ένα μπλε σορτσάκι. 
Όμως τα αφεντικά του, τού είπαν πως το ντύσιμό του είναι απαράδεκτο και τον ανάγκασαν να φύγει από τη δουλειά και να επιστρέψει στο σπίτι του για να αλλάξει.


Και αυτός αποφάσισε να επιστρέψει φορώντας ένα ροζ.. φόρεμα! 


Μάλιστα ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter και έγινε χαμός με πολλούς να σπεύδουν να τον υποστηρίξουν και να λένε πως είναι άδικο για τους άνδρες οι γυναίκες να μπορούν να φορούν φούστες και φορέματα που είναι πιο άνετα τις μέρες που κάνει ζέστη ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τους άνδρες, ενώ πολλοί είπαν πως το αρχικό του ντύσιμο με το σορτσάκι δεν ήταν καθόλου προκλητικό. 


Ο χαμός που προκλήθηκε ήταν τέτοιος που τελικά τα αφεντικά του Joey με γραπτή ανακοίνωση είπαν πως πλέον είναι αποδεκτό οι άνδρες εργαζόμενοι να φορούν σορτσάκια με συγκεκριμένο μήκος και μόνο στα χρώματα μπλε, μπεζ και μαύρο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!