VIRAL

Τί κάνουν τα παιδάκια τώρα που έμαθαν τη Wonder Woman; Η λίστα που έγινε viral

Η νέα ταινία Wonder Woman με πρωταγωνίστρια της Gal Gadot συνεχίζει να θριαμβεύει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού όλα δείχνουν πως αυτή η συγκεκριμένη ταινία με ήρωες από κόμικς δεν μοιάζει με τις άλλες και γράφει ιστορία.

Το νέο φιλμ που θεωρείται ως η μόνη ταινία κόμικς που έχει και γυναικεία ματιά, έχει σκηνoθετήσει η Patty Jenkins, η οποία απολαμβάνει τις εξαιρετικές κριτικές για τη δουλειά της.

Μάλιστα μία από αυτές έγινε viral καθώς εστίαζε σε μια μικρή λεπτομέρεια που αφορούσε ένα πλάνο με τα μπούτια της Wonder Woman.


Τώρα έχει γίνει viral και μια λίστα που απαριθμεί τις συμπεριφορές παιδιών που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο και γράφει αναλυτικά τί κάνουν τα παιδάκια μόλις δουν τη νέα ταινία με την Αμαζόνα - πολεμίστρια. Τη λίστα ανέβασε στο twitter και η ίδια η Patty Jenkins και προκάλεσε χιλιάδες θετικά σχόλια.

 


Η γυναίκα που σκηνοθέτησε τη Wonder Woman λέει πως τη λίστα της την έστειλε κάποιος παραγωγός και πως δεν γνωρίζει ποιός την έγραψε αρχικά αλλά τον ευχαριστεί.
Η λίστα υποτίθεται πως έχει γραφτεί από κάποιον ή κάποια που εργάζεται σε νηπιαγωγείο και εξηγεί πόσες διαφορές είδε τις τελευταίες μέρες στη συμπεριφορά των παιδιών μετά την πρεμιέρα της Wonder Woman.


Από κοριτσάκια που πλέον υποδύονται στο παιχνίδι πως είναι αμαζόνες και όταν κάποιο αγόρι κάνει κάτι κακό (όπως το ναπετάξει ένα σκουπίδι) το μλώνουν και του λένε πως τέτοια κάνουν οι άνδρες και τους έχει απαγορευτεί η είσοδος στη Telmyscira (!)  μέχρι αγοράκι που ζήτησε αντί για τσάντα για κολατσιό με τον Iron Man να αγοράσει ένα νέο τσαντάκι με την Wonder Woman, αλλά και παιδιά που ζήτησαν τελευταία στιγμή από τους γονείς τους να αλλάξουν το θέμα στο πάρτυ τους και να το αφιερώσουν στη γνωστή ηρωίδα.


Δείτε τη λίστα που κλείνει με το αν αναφέρει πως αποδεικνύει πως αυτό το φιλμ θα έχει τεράστια επιρροή σε μια ολόκληρη νέα γενιά και ίσως αλλάξει τα στερεότυπα για τις γυναίκες που εδώ και δεκαετίες κυριαρχούν στο Χόλιγουντ (και όχι μόνο) 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!