VIRAL

Συγκινεί το "αντίο" του Tom Hardy στον αγαπημένο του σκύλο που πέθανε

O Woody, το ημίαιμο λαμπραντόρ που συνόδευε παντού τον πασίγνωστο και πολυβραβευμένο ηθοποιό Tom Hardy έφυγε από τη ζωή και ο Tom τον αποχαιρέτησε με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο.

Ο συγκεκριμένος σκύλος είχε κατακτήσει την 73η θέση στη λίστα του περιοδικού Time με τα 100 ζώα του πλανήτη με την μεγαλύτερη επιρροή, ενώ ο Woody είχε συνοδεύσει τον Tom ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις του όπως σε πρεμιέρες ταινιών.


Τώρα ο Tom αποχαιρέτησε τον Woody με μια επιστολή που ανέβασε στην προσωπικη του σελίδα στο tumblr και ο διάσημος ηθοποιός πραγματικά συγκινεί με τα όσα γράφει για τον "αγαπημένο του φίλο".
Η αποχαιρετιστήρια επιστολή ξεκινά με τον Tom να θυμάται την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον Dearest Woody Woodstock Yamaduki Hardy (το πλήρες όνομα του σκύλου) την εποχή που γύριζε το Lawless στην Ατλάντα των ΗΠΑ. 


Ήταν ένα αδέσποτο κουτάβι 11 εβδομάδων που κυκλοφορούσε τρομαγμένο μέσα στη νύχτα κοντά σε ένα σταθμό με διόδια. Προσπάθησε να το πιάσει, το κουτάβι έτρεχε σαν τρελό, και όταν ο Tom σκέφτηκε να σφυρίξει, ο σκύλος αμέσως σταμάτησε να τρέχει και πλησίασε τον Tom.
Αυτό ήταν. Τον πήρε μαζί του στο αμάξι (αναφέρει πως από την εξάντληση κοιμήθηκε αμέσως πάνω στο χέρι του) και μετά εξηγεί πως έγινε ο καλύτερος σύντροφός του και πώς τον μετέφερε τελικά στο Λονδίνο, όπου λάτρεψε και τη σύζυγο του Tom, την ηθοποιό Charlotte Riley, την οποία ο Woody προστάτευε διαρκώς όσο αυτή ήταν έγκυος στην κόρη τους. 


Και η επιστολή συνεχίζει με αναφορές στις όμορφες στιγμές που έζησε ο Tom και η οικογένειά του μαζί με τον σκύλο και πόσο συντετριμμένοι νιώθουν που τον έχασαν τόσο νωρίς. Ο Woody πέθανε σε ηλικία μόλις 6 ετών.


Μπορείτε να διαβάσετε όλη γτην επιστολή εδώ, ενώ ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε ο Tom στη μνήμη του πολυαγαπημένου του σκύλου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!