VIRAL

Σας θυμίζουν κάποιες αυτές οι αδελφές από το Ντουμπάι; [εικόνες]

Ζουν στο Ντουμπάι, είναι αδελφές, και είναι και οι δυο γνωστές beauty bloggers και έχουν γίνει ακόμη πιο διάσημες γιατί θυμίζουν πολύ δύο άλλες πασίγνωστες αδελφές.

Ο λόγος για την Sonia Ali (που μοιάζει εκπληκτικά στην Kim Kardashian) και την αδελφή της Fyza Ali (η οποία μοιάζει αρκετά με την Kylie Jenner).


Οι δύο νεαρές γυναίκες παραδέχονται πως όντως λατρεύουν το μακιγιάζ και το στυλ της Kim και συχνά προσπαθούν να το μιμηθούν (ειδικά η Fyza που συχνά βάφει την Sonia), αλλά δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians και πως μόλις σχετικά πρόσφατα άρχισαν να εντοπίζουν την ομοιότητά τους με τις δύο celebrities.


Οι αδελφές Ali ισχυρίζονται πως ούτε οι γνωστοί και οι φίλοι τους σχολιάζουν πως μοιάζουν στις Kim και Kylie και πως μόνο όταν είναι μαζί και οι δυο κάποιοι το προσέχουν αλλά και όταν ταξιδεύουν μαζί στις ΗΠΑ.


Πάντως οι δύο αδελφές είναι πλέον διάσημες και μάλιστα δέχονται δώρα και προτάσεις συνεργασίας από πολλά brands ενώ έδωσαν πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Emirates Woman και δηλώνουν πως απολαμβάνουν τη δημοσιότητα αλλά επιμένουν πως δεν θεωρούν πως έχουν τόσες πολλές ομοιότητες με τις Kim και Kylie.

Δείτε τις φωτογραφίες τους και τα συμπεράσματα δικά σας

Η Sonia

H Fyza

Sonia & Fyza

Kim & Kylie


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!