MEN'S GUIDE

Χαμός στα social media με τα ανδρικά σορτσάκια από δαντέλα!

Η μόδα διαρκώς προσπαθεί να εξαφανίσει τα όρια μεταξύ ανδρικών και γυναικείων ρούχων και ήδη πολλά μεγάλα labels έχουν λανσάρει unisex συλλογές. Όμως ο κόσμος μάλλον δεν είναι ακόμη έτοιμος για να υποδεχτεί και να αποδεχτεί τα ανδρικά σορτσάκια από δαντέλα!

Πριν λίγες μέρες τα RompΗΙΜ έγιναν viral και τώρα έχουν προκαλέσει ανάλογο χαμό στα social media τα ανδρικά σορτσάκια σε παστέλ χρώματα που είναι φτιαγμένα από δαντέλα!
Αυτά τα ευάερα σορτσάκια συνοδεύονται και από ασορτί δαντελένια πουκάμισα και τα είδαμε να τα φοράει ο ράπερ Cazwell και η παρέα του στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του.


Μάλιστα ο διάσημος 44χρονος αμερικανός ράπερ αποκάλυψε πως τα δαντελένια αυτά συνολάκια δημουργήθηκαν ύστερα από ειδική παραγγελία, από τον Hoza Rodriguez, που είναι ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης του label "Hologram City" και ανέβασε μια φωτογραφία στα social media.


Αυτό το ποστ προκάλεσε χαμό καθώς το hashtag #laceyshorts άρχισε να να γεμίζει με μηνύματα από χρήστες του Διαδικτύου που έβρισκαν κάπως γελοία τα συγκεκριμένα σορτσάκια.

 

Πάντως και ο ίδιος ο διάσημος ράπερ φαίνεται να διασκεδάζει με τον χαμό που προκάλεσαν τα σορτσάκια του και αναδημοσιεύει κάποια από τα memes που αμέσως κυκλοφόρησαν 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!