MEN'S GUIDE

RompHIM: Αυτά τα ανδρικά rompers έχουν προκαλέσει χαμό [εικόνες & βίντεο]

Τα κορίτσια γνωρίζουν καλά τα rompers (όπως και τα jumpsuits ή playsuits) που στην ουσία είναι αυτά τα άνετα και πολύ girly ολόσωμα φορμάκια που καταλήγουν σε σορτσάκι και φοριούνται πολύ τα τελευταία χρόνια. Όμως  τον όρο "ανδρικά rompers" δεν τον είχαμε ξανακούσει.

Η εταιρεία Αced Design αποφάσισε να λανσάρει τα ανδρικά rompers (είναι σαν να έχεις ενώσει σε ένα μόνο ρούχο ένα πουκάμισο ή μπλουζάκι και ένα σορτσάκι) τα οποία βάφτισε "RompHIΜ" και ξεκίνησε μια καμπάνια στο Kickstarter.


Η επιτυχία αυτών των ανάλαφρων, καλοκαιριών και πάνω από όλα άνετων rompers ήταν τέτοια που όχι μόνο συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό (10.000 δολάρια) μέσα σε μόλις μία ημέρα, αλλά οι παραγγελίες πέφτουν βροχή και τα διεθνή media έφτασαν να ασχολούνται με το "φαινόμενο RompHIM" και να μιλούν για μία πιθανή νέα τάση στην ανδρική μόδα.

 


Φυσικά όπως αναφέρει το Business Insider, στην επιτυχία αυτών των ρούχων συνέβαλαν πολύ τα social media και ειδικά το Instagram.


Πάντως τώρα με αφορμή αυτά τα ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα έχει φουντώσει η διαδικτυακή συζήτηση με πολλούς να τονίζουν πως η ανδρική μόδα πρέπει να αποκτήσει περισσότερες άνετες και παιχνιδιάρικες προτάσεις για τους άνδρες, ενώ άλλοι βρίσκουν πολύ ακραία και θηλυπρεπή αυτή τη νέα μόδα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!