VIRAL

H τρέλα με τα fidget spinners συνεχίζεται - Τα χρησιμοποιούν και στο μακιγιάζ

H απόλυτη τρέλα του 2017 είναι τα fidget spinners, τα μικρά gadgets που απασχολούν τα δάχτυλά σου και υποτίθεται πως μειώνουν το στρες  και τα οποία ξαφνικά κάνουν θραύση.

Μολονότι κυκλοφορούν στην αγορά ήδη από τη δεκαετία του 90', τώρα έγιναν δημοφιλή και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για ένα "παιχνίδι" που υποτίθεται πως βοηθά στη μείωση του στρες και της αμηχανίας και βοηθά στη συγκέντρωση κια τον περιορισμό της αμηχανίας.

 Κατασκευασμένο από διάφορα υλικά όπως ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα, τιτάνιο, χαλκό και πλαστικό, το fidget spinner έχει μια κεντρική βάση την οποία κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρα, ενώ περιστρέφεις τον έλικα πατώντας το κουμπί της βάσης

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που αμφισβητούν πως το fidget spinner πραγματικά βοηθά στη συγκέντρωση και τον περιορισμό του άγχους και πλέον πληθαίνουν οι φωνές που το θεωρούν ακόμα και επικίνδυνο.  Μάλιστα μερικά σχολεία απαγόρεψαν στα παιδιά να παίζουν με αυτό την ώρα που βρίσκονται στον χώρο, ενώ και στη Κύπρο σημειώθηκε περιστατικό όπου παιδί κινδύνεψε από πνιγμό.

Όμως η νέα τρέλα δεν λέει να κοπάσει και τώρα το διαδίκτυο έχει γεμίσει με βιντεάκια που δείχνουν διάφορες "εναλλακτικές χρήσεις" των fidget spinners.

Συγκεκριμένα αυτές τις μέρες έγινε viral το βίντεο που ανέβασε ο διάσημος beauty blogger James Charles, o οποίος δείχνει πώς να κάνεις contouring στο μακιγιάζ σου χωρίς πινέλα ή σφουγγαράκια, αλλά χρησιμοποιώντας ένα fidget spinner.

Φυσικά ο ίδιος έσπευσε μετά μέσω twitter να εξηγήσει πως το "κολπάκι" δεν λειτουργεί πραγματικά και πως καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις fidget spinner στο μακιγιάζ, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως πλέον είναι μεγάλος φαν των συγκεκριμένων gadgets και πως ενώ τα έβρισκε χαζά τώρα έχει αλλάξει γνώμη! Και η τρέλα συνεχίζεται.

 

A post shared by James Charles (@jamescharles) on May 19, 2017 at 4:21pm PDT

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!