VIRAL

Χαμός στο twitter με τον γοητευτικό σωματοφύλακα ενός προέδρου [εικόνες]

Πριν λίγες μέρες έγινε η ορκομωσία του προέδρου της Νοτίου Κορέας, αλλά κανείς δεν ασχολείται με το νέο πρόεδρο. Όλοι ασχολούνται με τον σωματοφύλακά του.

Συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου ορκίστηκε ως 19ος πρόεδρος της Νοτίου Κορέας ο 64χρονος Moon Jae-in (Μουν Τζε-ιν), που και ο ίδιος είχε γίνει viral το 2012 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν νέο στις ειδικές δυνάμεις και ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός.

 

 

Μάλιστα τότε πολλοί είχαν σχολιάσει πως αν εκλεγεί θα είναι ο μόνος όμορφος πρόεδρος στην ιστορία της Νοτίου Κορέας, ενώ και η επιλογή γοητευτικών συνεργατών του είχε επίσης σχολιαστεί κατά τη διάρκεια της πολιτικής του καμπάνιας.


Όμως αυτός που κατάφερε τελικά να επισκιάσει και τον ίδιο τον πρόεδρο ήταν ένας σωματοφύλακάς του.

 


Φωτογραφίες του όμορφου σωματοφύλακα που την ημέρα της ορκομωσίας στέκονταν πάντα δίπλα στο νέο πρόεδρο, έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και προκάλεσαν βροχή από σχόλια στο twitter.


Όπως αναφέρουν οι Korea Times, μετά το χαμό που προκλήθηκε εκπρόσωπος του γραφείου του νέου προέδρου αποκάλυψε, σε σχετική ανακοίνωση, πως ο γοητευτικός σωματοφύλακας είναι ο  Choi Young-jae (Τσόι Γιανγκ-τζάε) που είναι αξιωματικός στη Διοίκηση Ειδικών Πολεμικών Επιχειρήσεων της Κορέας.


Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρθηκε πως " δυστυχώς είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες" καθώς ακόμα και οι υπεύθυνοι του γραφείου του νέου προέδρου συνειδητοποίησαν πως χιλιάδες γυναίκες είχαν ξετρελαθεί με τον γοητευτικό σωματοφύλακα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!