VIRAL

True story: Μετά από 28 χρόνια η κόρη της διεκδίκησε τον ίδιο τίτλο ομορφιάς

Μπορεί ο χθεσινοβραδυνός διαγωνισμός ομορφιάς Miss USA να ανέδειξε ως νικήτρια την 25χρονη Kara McCullough, αλλά αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και έγραψε ιστορία στο θεσμό ήταν η Miss Utah, η 22χρονη Baylee Jensen.

Η Baylee κατάφερε να γίνει η πρώτη υποψήφια στην πολυετή ιστορία του θεσμού των καλλιστείων Miss USA που διεκδίκησε τον ίδιο τίτλο με τη μητέρα της, την Gretchen Polhemus Jensen, η οποία είχε κερδίσει το στέμμα της Miss USA το 1989! Μάλιστα έτυχε ο διαγωνισμός να γίνει την ημέρα της γιορτής της μητέρας και αυτή η περίεργη ιστορία πήρε μεγάλη δημοσιότητα.


Η μητέρα της Baylee βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να στηρίξει την προσπάθεια της κόρης της στα χθεσινοβραδυνά καλλιστεία και οι κοινές πόζες μάνας και κόρης προκάλεσαν αίσθηση στα social media αφού οι δυο τους μοιάζουν περισσότερο με αδελφές! 


Να σημειωθεί πως η Miss USA 1989, Gretchen Polhemus Jensen, είχε βγει και 2η αναπληρωματική στο διαγωνισμό Miss Universe αλλά μετά τα καλλιστεία αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και συνολικά έχει αποκτήσει 5 παιδιά. Δυστυχώς η κόρη της δεν κατάφερε να κερδίσει και αυτή το στέμμα.

Η μαμά όταν κέρδισε το διαγωνισμό το 1989

Η κόρη στα πρόσφατα καλλιστεία 

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν αδελφές

Η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!