VIRAL

Όλοι αρνούνται πως είναι δική τους αυτή η viral προκλητική φωτογραφία

Μια προκλητική φωτογραφία ενός γυμνού άνδρα και ενός καρχαρία έχει προκαλέσει την οργή πολλών στα social media και όλοι αναζητούν τον άνδρα της φωτογραφίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου μία εδβομάδα μια Βρετανίδα οικολόγος και τηλεπαρουσιάστρια ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή, η Anneka Svenska  ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter και ζήτησε από τους χιλιάδες followers της και τους χρήστες των social media να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο άνδρας που θεωρεί πως είναι αστείο να ταπεινώνεις ένα πλάσμα της άγριας φύσης που έχει σφαγιαστεί. Και αυτή η φωτογραφία έγινε αμέσως viral.


Η φωτογραφία προκάλεσε οργισμένα σχόλια στα social media, ενώ το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς και εκπρόσωποι ινστιτούτων που μάχονται για τη διατρήρηση της άγριας ζωής, (όπως η Marie Levine του Shark Research Institute που μίλησε στην αμερικανική Huffington) ζήτησαν να εντοπιστεί ο δράστης.


Mάλιστα πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να βρουν άτομα που μοιάζουν με τον άνδρα της φωτογραφίας και έτσι βρέθηκαν στη θέση να χρειαστεί να αρνηθούν δημόσια τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια πράξη σαν αυτή που απεικονίζεται στην viral φωτογραφία άνδρες όπως ο προπονητής ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου  στη Φλόριδα ο Jim McElwain.

 


Αλλά και ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής αλυσίδας καταστημάτων φαγητού Jimmy John’s, που είναι γνωστός λάτρης του ψαρέματος και του κυνηγιού, ο James "Jimmy" John Liautaud, επίσης ανάγκάστηκε να απαντήσει στα χιλιάδες σχόλια στο Διαδίκτυο που τον θεωρούσαν "ένοχο" και έτσι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση μέσω δικηγόρου όπου αρνείται πως είναι ο ίδιος στη φωτογραφία. 

 

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ποιός είναι ο άνδρας στην επίμαχη φωτογραφία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!