VIRAL

Ένα απολαυστικό μουσικό βίντεο παρωδία των 90s από τον Ben Giroux

Τα 90s είναι ξανά στη μόδα και γενικότερα τον τελευταίο καιρό επικρατεί σε πολλούς τομείς (από την τηλεόραση και τη μουσική μέχρι τις προτάσεις των fashion designers στις πασαρέλες) μια νοσταλγική διάθεση για τη δεκαετία του 90.

Και προφανώς αυτή η νοσταλγική διάθεση επηρέασε και τον 32χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ben Giroux που μαζί με τον μουσικό Jensen Reed αλλά και τον τραγουδιστή Jared Lee και φυσικά τον γόη και νικητή βραβείου Teen Choice, τον πολυτάλαντο Garrett Clayton, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Back to the 90s".
Αυτό το βιντεοκλίπ μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνει να αναβιώσει όλες τις "μόδες" που σημάδεψαν τη δεκαετία του 90 (από το walkman μέχρι τα τότε βιντεοπαιχνίδια) και μοιάζει με ένα απολαυστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και στα παιδικά και νεανικά χρόνια πολλών. 
Παράλληλα οι 4 άνδρες κάνουν μια τέλεια παρωδία του συγκροτήματος Backstreet Boys ενώ από το βίντεο δεν λείπει ούτε η... Britney Spears, αλλά και οι Nirvana κ.ά.!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!