VIRAL

Τα social media πήραν φωτιά ενάντια στους Dolce & Gabbana [εικόνες]

Ο σχεδιαστής Stefano Gabbana, ένας εκ των δύο σχεδιαστών του οίκου Dolce & Gabbana, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών από την συλλογή Φθινόπωρο 2017 με το σλόγκαν «I’m Thin & Gorgeous”, δηλαδή "Είμαι Αδύνατη & Υπέροχη".

Το σχέδιο είναι σε συνεργασία με την Γιαπωνέζα εικονογράφο Jumpei Kawamura. Αλλά τη φράση δεν την εκλάβαν καθόλου θετικά οι followers του Ιταλού σχεδιαστή.

Κάποια από τα μηνύματα, μεταξύ άλλων, που έγραψαν οι followers έλεγαν: "Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο ανεύθυνο να προωθείτε ένα τέτοιο μήνυμα; Ελπίζω αυτό ότι θα συνεχίσει για με ένα μήνυμα συμπερίληψης όλων των σωμάτων;". Ένας άλλος απάντησε: "Λεπτή;; Είμαι απογοητευμένη!"

Φυσικά, ο Gabbana δεν δίστασε να απαντήσει πίσω σε αυτούς που διαφώνησαν, «αγάπη μου, προτιμάς να είσαι χοντρή και γεμάτη κυτταρίτιδα;;; Τότε νομίζω έχεις πρόβλημα… Χαζή».   

Αλλά υπήρχε και μια άλλη μερίδα ατόμων που το λάτρεψαν, γράφοντας “αγαπώ» και «το χρειάζομαι».

Ο Gabbana αναγνωρίζει ότι προκάλεσε μια πολεμική διαμάχη στα social media και δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Αντιθέτως, ανέβασε μία άλλη ανάρτηση του πάνω σ'αυτό το θέμα λέγοντας, «Η ηλιθιότητα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!!!». Συνέχισε, «Την επόμενη φορά θα γράψουμε ‘ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι σχεδιαστές είχαν πάλι σχολιαστεί αρνητικά που έντυσαν την Πρώτη Κυρία  της Αμερικής, Melania Trump, για το επίσημο πορτραίτο της στο Λευκό Οίκο. Από ‘τι φαίνεται δεν τον νοιάζει να αναστατώνει μερικούς ανθρώπους.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!