VIRAL

Tα IKEA τρολάρουν την τσάντα Balenciaga με τον πιο υπέροχο τρόπο [εικόνες]

Ο οίκος μόδας Balenciaga κυκλοφόρησε μια πανάκριβη τσάνατα που θυμίζει πολύ την κλασική πλαστική τσάντα των καταστημάτων IKEA και προκάλεσε χαμό στα social media.

Αυτή την πανάκριβη μπλε τσάντα την είδαμε αρχικά πριν από μήνες και ήδη από τότε είχε προκαλέσει σχόλια. Όμως τώρα που η τσάντα Balenciaga κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2017 και η τιμή της αγγίζει τα 1600 ευρώ (!) οι φωτογραφίες της που την συγκρίνει με την τσάντα Frakta των Ikea έχουν γεμίσει τα social media.
Έτσι ακόμα και η ίδια η γνωστή σουηδική εταιρεία Ikea αποφάσισε να τρολάρει την τσάντα του οίκου Balenciaga δημοσιεύοντας μια σειρά από νέες αφίσες όπου εξηγεί πως μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μια "αυθεντική IKEA FRAKTA". 
Σύμφωνα με τη νέα διαφήμιση η κλασική μπλε τσάντα των Ikea ξεχωρίζει και οπιοσδήποτε μπορεί εύκολα να βεβαιωθεί πως κρατάει στα χέρια του μια αυθεντική Frakta (και όχι την πανάκριβη απομίμησή της) αν:
 1. Την τρίβεις και κάνει θόρυβο 2. Έχει πολλαπλές χρήσεις από το να κουβαλήσεις μέσα σε αυτή εξοπλισμό χόκει ή τούβλα μέχρι να κουβαλήσεις νερό 3. Την πετάξεις στις λάσπες γιατί η αυθεντική Frakta καθαρίζει απλά με το λάστιχο 4. Την διπλώσεις και χωράει μέσα σε ένα τσαντάκι τότε συγχαρητήρια έχεις στα χέρια σου μια αυθεντική Frakta 5. Κοιτάξεις μέσα της θα δεις ένα ταμπελάκι που γράγει Ikea 6. Δεις το ταμπελάκι με την τιμή της, γιατί κοστίζει μόνο 0.99 δολάρια!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!