VIRAL

Χαμός γίνεται με το πολύχρωμο ρόφημα Unicorn Frappuccino [εικόνες & βίντεο]

Η γνωστή αλυσίδα Starbucks αποφάσισε να λανσάρει αυτές τις μέρες το "Unicorn Frappuccino" και προκάλεσε παροξυσμό σε ΗΠΑ και Καναδά.

Το ρόφημα είναι διαθέσιμο μόνο για λίγες μέρες και μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά όπως αναφέρει και ο Guardian, η φήμη του πέρασε ακόμα και τον Ατλαντικό Ωκεανό και προκάλεσε χαμό και στην Ευρώπη όπου δεν κυκλοφόρησε καν αλλά κάποιοι το ζητούσαν από τα καταστήματα. 
Στην ουσία αυτό το ρόφημα, που δεν έχει καθόλου καφέ, φτιάχτηκε με κύριο σκοπό να είναι "όμορφο" και οι καταναλωτές να ανεβάσουν φωτογραφίες του στα social media και ειδικά στο Instagram.
Και με αυτή την έννοια ο στόχος του marketing έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω, αφού στα social media γίνεται χαμός με το ρόφημα που ασπάζεται τη μόδα του unicorn και rainbow που θέλει να κυκλοφορούν παραμυθένιες και πολύχρωμες εκδοχές διαφόρων πραγμάτων.
Δείτε μερικά από τα πράγματα που έγιναν viral με αφορμή την κυκλοφορία αυτού του ροφήματος.


1. Κάποιες έβαψαν τα μαλλιά τους στο ίδιο χρώμα με το ρόφημα


2. Ένας barista καταστήματoς Starbucks, μέσω social media ξέσπασε και τα έβαλε με το Unicorn Frappucccino επειδή είναι πολύπλοκο και δύσκολο στην παρασκευή του και ζήτησε να μην παραγγέλνει ο κόσμος το συγκεκριμένο ρόφημα.

 

 

3. Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry έφτυσε το ποτό σε βίντεο που ανέβηκε στα social media και είπε πως η γεύση του την έκανε να νιώσει πως πίνει το δικό της αίμα.

 

 

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperrygoals) on Apr 20, 2017 at 10:25pm PDT

 

4. Ο Jimmy Kimmel έκανε μια απολαυστική παρωδία για αυτό το ρόφημα που είπε πως θυμίζει αντιανεμικό από τα 80s.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!