VIRAL

Κάποτε ο Charlie Sheen ήταν σταρ και ο Brad Pitt κομπάρσος [εικόνες]

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως ο Brad Pitt και ο Charlie Sheen είναι σχεδόν συνομήλικοι και μάλιστα ο Brad Pitt είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον Charlie Sheen.

Συγκεκριμένα ο Brad είναι 53 ετών, ενώ ο Charlie είναι 51 ετών και κατά καιρούς τα media κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των δύο μεγάλων σταρ.

Μόνο που εδώ και κάποια χρόνια η καριέρα του Charlie Sheen έχει πάρει την κάτω βόλτα (ειδικά μετά τις καταχρήσεις και τα προβλήματα υγείας του) ενώ ο Brad παρά το πρόσφατο διαζύγιο παραμένει ένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα στο Χόλιγουντ.
Τώρα όμως ο Charlie Sheen αποφάσισε να μας δείξει πως κάποτε τα πράγματα ήταν αλλιώς και αυτός ήταν το μεγάλο αστέρι και ο Brad ένας απλός κομπάρσος.
Έτσι ανέβασε στα social media μία φωτογραφία από σκηνή της ταινίας του 1987 "No Man's Land" στην οποία σκηνή ο ίδιος φαίνεται σε πρώτο πλάνο (αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της αστυνομικής ταινίας μαζί με τον D.B. Sweeney και στην επίμαχη σκηνή η συμπρωταγωνίστριά του Lara Harris κάτι του λέει στο αυτί), ενώ στο βάθος φαίνεται ο Brad Pitt (ο ξανθός άνδρας πίσω από τον Sheen) που σε αυτή την ταινία ήταν ένας απλός κομπάρσος που έκανε τον σερβιτόρο.

Δείτε τη φωτογραφία που έγινε viral.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!