VIRAL

Ξανά στο στόχαστρο η Kylie Jenner και τα καλλυντικά της [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά οι φαν της Kylie Jenner έχουν θυμώσει μαζί της με αφορμή τα καλλυντικά της Kylie Cosmetics.

Θυμίζουμε πως η 19χρονη Kylie, έχει στήσει μια άκρως επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών με τα προϊόντα της να σημειώνουν τρελές πωλήσεις καθώς τα λατρεύουν κυρίως τα νεαρά κορίτσια.
Όμως συχνά, τα καλλυντικά της Kylie έχουν σταθεί η αφορμή για να δεχτεί η μικρότερη εκ των αδελφών Kardashians, σφοδρή κριτική από τις φαν της.
Έτσι στο παρελθόν οι φαν της Kylie, την έχουν κατηγορήσει  για γκάφες ακόμα και για απάτη, αλλά τώρα αρκετές έχουν θυμώσει μαζί της εξαιτίας των ονομάτων που έδωσε στα νέα της ρουζ.
Πριν από περίπου 1 εβδομάδα η Kylie ανακοίνωσε (πάντα μέσω social media) πως λανσάρει νέα σειρά με ρουζ σε 5 αποχρώσεις και όλες οι φαν της αρχικά ενθουσιάστηκαν.
Τα νέα ρουζ κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα και ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις καθώς η Kylie αποφάσισε να δώσει δύο μάλλον προκλητικά ονόματα σε δύο από τις αποχρώσεις των νέων της ρουζ. Έτσι το ένα το αποκαλεί "σχεδόν νόμιμο"  (barely legal) και το άλλο "παρθενιά" (virginity). 
Αυτά τα δύο ονόματα με τα σεξουαλικά υποννοούμενα προκάλεσαν τα οργισμένα σχόλια πολλών φαν (και μη) της Kylie που έσπευσαν μέσω twitter να την κατηγορήσουν πως χρησιμοποιεί το σεξ για να πουλήσει προϊόντα που αγοράζουν ακόμα και ανήλικα κορίτσια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!