VIRAL

Οι φαν της Kylie Jenner έχουν γίνει ξανά έξαλλες μαζί της

Στα 19 της χρόνια η Kylie Jenner έχει καταφέρει να χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία καλλυντικών με την εταιρεία της Kylie Cosmetics.

Ακόμα και το περιοδικό Forbes αναγνώρισε την επιτυχημένη επιχειρηματική δράση της πιο μικρής από τις αδελφές Kardashians, η οποία δείχνει να ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα social media  και να εξαργυρώνει στην αγορά τη φήμη της. 
Όμως τους τελευταίους μήνες η Kylie Cosmetics κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα κάθε φορά τα social media να γεμίζουν με παράπονα από τις αναρίθμητες φαν της Kylie που σπεύδουν να αγοράσουν κάθε νέο προϊόν μακιγιάζ και ομορφιάς που λανσάρει η αγαπημένη τους τηλεπερσόνα.
Έτσι πριν λίγο καιρό έγινε χαμός στο twitter με σχόλια που κατηγορούσαν την Kylie Cosmetics για απάτη αφού είχε λανσάρει με ακριβότερη τιμή μια limited edition συλλογή με λιπ γκλος σε νέες αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων υπήρχε ένα παλαιότερο προϊόν στην ίδια ακριβώς απόχρωση.
Τώρα έγινε ξανά χαμός στο twitter, αφού οι δημιουργοί των Kylie Cosmetics ξέχασαν να βάλουν τα προϊόντα μέσα στις συσκευασίες τους.

Συγκεκριμένα το twitter γέμισε ξανά με φωτογραφίες από φαν της Kylie που έσπευσαν να αγοράσουν τα Kylighters (highlighters που τονίζουν και χαρίζουν λάμψη στα ζυγωματικά), αλλά τελικά βρέθηκαν να έχουν αγοράσει άδειες συσκευασίες.
Η Kylie Cosmetics έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και ανακοίνωσε πως θα αντικαταστήσει δωρεάν όλες τις προβληματικές συσκευασίες από τις οποίες απουσίαζε το προϊόν.

Οι άδειες συσκευασίες

Το κανονικό προϊόν


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!