MARKET NEWS

Έρχεται το πρώτο A|X Armani Exchange στο The Mall of Cyprus

Το Mall of Cyprus υποδέχεται σε λίγες μέρες το πρώτο κατάστημα Armani Exchange στην Κύπρο.  Το διεθνές brand πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στην Κυπριακή αγορά κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας Ermes Group.

To A|X Armani Exchange παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 1991. O Giorgio Armani εμπνευσμένος από τις αγαπημένες του μεγάλες πόλεις, όπως το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκυο, θέλησε να δημιουργήσει μια συλλογή που αφενός να είναι αντιπροσωπευτική της κουλτούρας των νέων ανθρώπων, και αφετέρου να ανατρέπει τις υπάρχουσες συμβάσεις της μόδας. Ο πρωτοπόρος σχεδιαστής επιχειρεί να αναδείξει την προσωπικότητα της νέας γενιάς από διαφορετική σκοπιά αποβάλλοντας την ισχύουσα επιτηδευμένη κομψότητα.  Υπογραμμίζει την ανέμελη,  χαλαρή, αλλά πάντα μοντέρνα και κομψή πλευρά της, αποτυπώνοντας την εφευρηματική της φύση και την ακαταπαύστη ενέργειά της.

Η συλλογή διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε κάθε σύγχρονη γκαρνταρόμπα όπως ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, τσάντες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!