VIRAL

True story: Από διάσημη πορνοστάρ έγινε πάστορας [βίντεο]

Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στημ πορεία της ζωής της, κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου.

Μέχρι πριν από 3 χρόνια η 33χρονη αμερικανίδα Crystal Bassette, από το Clay της Νέας Υόρκης, ήταν μια επιτυχημένη πορνοστάρ, η οποία είχε συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 ερωτικές ταινίες.
Η ίδια εξηγεί πως ασχολήθηκε με τη βιομηχανία του πορνό, όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία μολις 16 ετών και αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Χόλιγουντ για να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της και για να καλύψει τα έξοδα αποφάσισε να δοκιμάσει να δουλέψει σε ερωτικές ταινίες. Παράλληλα αποκαλύπτει πως ως παιδί η ίδια είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά δύο φορές και πως είχε άσχημα παιδικά χρόνια και δεν ήθελε να βιώσει το ίδιο και το παιδί της.
Για μια ολόκληρη δεκαετία η εργασία της ως πορνοστάρ στη βιομηχανία πορνό της είχε προσφέρει μια χλιδάτη ζωή, αφού είχε ετήσιο ισόδημα άνω των 360.000 δολαρίων, οδηγούσε μια Ferrari και μεγάλωνε το γιο της σε μια καλή γειτονιά του Λος Άντζελες.
Όμως μαζί με τη βιομηχανία του πορνό ήρθε και η κατάχρηση αλκοόλ, ενώ η ίδια είπε πως κάποια στιγμή άρχισε να νιώθει πως είναι χαμένη και πως έχει γίνει ένα αντικείμενο. Τότε στράφηκε στη Βίβλο για να βρει καθοδήγηση και αποφάσισε να αφιερωθεί στο Θεό. Σταμάτησε να εργάζεται ως πορνοστάρ και ύστερα από λίγους μήνες γνώρισε και παντρεύτηκε τον 26χρονο David, έναν νεαρό πάστορα με τον οποίο παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2014. 
Το ζευγάρι πλέον εχει τρία παιδιά (τα δύο ήταν της Crystal πριν το γάμο ενώ απέκτησαν μαζί και ένα αγοράκι) η Crystal τελείωσε και το σχολείο και πλέον είναι στο κολέγιο και σπουδάζει να γίνει βοηθός δικηγόρου, ενώ έγινε και η ίδια πάστορας.
Το δε ζευγάρι έχει πλέον ιδρύσει τη δική του εκκλησία με το όνομα New Beginnings Christian Life (Νέα Ξεκινήματα Χριστιανική Ζωή) η οποία λειτουργεί στο Fulton της Νέας Υόρκης.

Δείτε το βίντεο για τη ζωή της Crystal
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!