VIRAL

Νέα γκάφα σε βραβεία - Χαμός με το Γερμανό "ψεύτικο" Ryan Gosling [βίντεο]

Φαίνεται πως το 2017 δεν είναι καλή χρονιά για τους θεσμούς των βραβείων και στις τελετές απονομής βλέπουμε τις γκάφες και τις αστοχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Και ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο ντόρος για την γκάφα στην ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας στα φετινά βραβεία Όσκαρ, τώρα και ένας γερμανικός θεσμός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων δέχεται σφοδρή κριτική, αυτή τη φορά για το άστοχο χιούμορ και την γκάφα τους
Στη φετινή τελετή απονομής των γερμανικών βραβείων "Χρυσή Κάμερα" ένα κωμικό δίδυμο οι  Joko vs. Klaas που έχουν γίνει γνωστοί στη Γερμανία για τις φάρσες που στήνουν, κατάφεραν να πείσουν τους  διοργανωτές των βραβείων Χρυσή Κάμερα πως στην τελετή απονομής θα πάει ο Ryan Gosling.
Oι δύο φαρσέρ όμως είχαν την ιδέα να ανεβάσουν στην σκηνή έναν "σωσία" του Ryan Gosling για να παραλάβει βραβείο για το La La Land.
Όμως όχι μόνο ο σωσίας (ένας 27χρονος, ο Ludwig Lehner από ένα χωριό της Βαυαρίας) δεν έμοιαζε και τόσο πολύ στον Ryan Gosling (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ξεγέλασε τους διοργανωτές)  αλλά και οι ατάκες του δεν ήταν καθόλου αστείες με αποτέλεσμα όλοι στο κοινό (μεταξύ των οποίων και σταρ του Χόλιγουντ όπως η Nicole Kidman και ο Colin Farrell) να είναι εντελώς αμήχανοι.

Στα δε social media γίνεται χαμός με τον κόσμο να σχολιάζει πως ο νεαρός Βαυαρός μοιάζει πιο πολύ με τον Russell Crowe ή με τον Stephen Baldwin παρά με τον πρωταγωνιστή του La La Land. Το δε Vanity Fair αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το βίντεο χωρίς να εκνευριστεί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!