VIRAL

True story: Κέρδισε εκατομμύρια στο Λόττο αλλά το μετάνιωσε [βίντεο]

Μπορεί αυτές τις μέρες όλοι να ονειρεύονται να είναι αυτοί οι νικητές του τζακ - ποτ στο Τζόκερ, αλλά αυτή η νεαρή κέρδισε πολλά λεφτά και τώρα εύχεται αυτό να μην είχε συμβεί ποτέ.

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η ιστορία της Jane Park, μιας 21χρονης κοπέλας από τη Βρετανία, που πριν από 4 χρόνια σε ηλικία 17 ετών κέρδισε το EuroMillions και έγινε σε ένα βράδυ εκατομμυριούχος και η πιο νεαρή νικήτρια στην ιστορία του θεσμού στη Βρετανία.
Όμως τώρα η Jane με συνέντευξή της στο  Sunday People, είπε πως θεωρεί πως κανείς δεν πρέπει να κερδίζει τόσα λεφτά (κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 1,180.000 ευρώ) σε τοσο νεαρή ηλικία και πως σκοπελυει να κάνει μήνυση στην εταιρεία Λόττο, για να απαιτήσει να αλλάξει το κατώτατο νόμιμο όριο ηλικίας των παικτών που αυτή τη στιγμή είναι στα 16 έτη και να ανέβει στα 18 έτη.
Η ίδια δηλώνει πως η ζωή της καταστράφηκε επειδή κέρδισε τόσα λεφτά τόσο νέα " Οι άλλοι με βλέπουν και εύχονται να έκαναν και αυτοί το δικό μου lifestyle, και να είχαν τα χρήματά μου, αλλά δεν καταλαβαίνουν πόσο με στρεσάρει όλο αυτό. Ναι έχω υλικά αγαθά αλλά η ζωή μου είναι άδεια. Ποιός είναι πλέον ο στόχος στη ζώή μου;" λέει και σε άλλο σημείο  προσθέτει

"Νόμιζα πως το να κερδίσω θα έκανε τη ζωή μου 10 φορές καλύτερη και τελικά την έκανε 10 φορές χειρότερη. Συχνά εύχομαι να μην είχα κερδίσει ποτέ'.


Η νεαρή ομολογεί πως η εταιρεία της είχε αναθέσει έναν οικονομικό σύμβουλο, αλλά η ίδια επιμένει πως δεν καταλαβαινε τί της έλεγε "μιλούσε για ομόλογα σε ένα 17χρονο κορίτσι" και πως η οικογένειά της ήταν αυτή που την βοήθησε να ελέγξει κάπως τα έξοδά της.
Και όμως σε αυτά τα χρόνια η ίδια ομολογεί πως έκανε υπερβολές όπως το να κάνει προσθετική στήθους, μόλις έγινε 18 ετών,  ενώ ήθελε να κάνει και λιποαναρρόφηση, αλλά οι γιατροί της είπαν πως δεν είχε αρκετό λίπος για να δικαιολογήσει την ανάγκη μιας τέτοιας επέμβασης. 
Αν και αναγνωρίζει πως της αρέσει που μπορεί να αγοράσει επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, πλέον ούτε αυτό τη γεμίζει "Πόσα να παραγγείλεις πια κάθε μέρα;" λέει και προσθέτει πως το χειρότερο από όλα είναι πως τα χρήματα την αποξένωσαν και από τους φίλους της, Όταν κέρδισε ήταν ένα κορίτσι που ζούσε με τη μητέρα του στο Εδιμβούργο και δούλευε για 8 λίρες την ώρα και όλοι οι φίλοι της ήταν πάνω κάτω στην ίδια μοίρα  "Είναι τρομακτικό το πόσο διαφέρει τώρα η ζωή μου από αυτή των φίλων μου. Μερικές φορές νιώθω πως είμαι 40 χρονών" λέει.
Τέλος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που της δημιούργησαν τα ξαφνικά χρήματα στην ερωτική της ζωή και εξομολογείται πως έκανε ακόμα και πανάκριβα δώρα  σε πρώην της (σε έναν αγόρασε ρολόι Role και αμάξι) γιατί νόμιζε πως θα τους ευχαριστήσει και τώρα μετανιώνει για την ανοησία της και αναφέρει

"Διαβάζω για άλλους νικητές σε λοταρίες που κέρδισαν εκατομμύρια και τα σκόρπισαν και μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως συνέβη αυτό".

Δειτε τη συνέντευξή της και ίσως μετά από αυτό, αν δεν κερδίσετε στο Τζόκερ να μην στεναχωρηθείτε και τόσο πολύ!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!