VIRAL

Γιατί οι επιβάτες μιας πτήσης ζήτησαν να απομακρυνθεί η πιλότος; [βίντεο]

Οι 20 περίπου επιβάτες μιας πτήσης της  United Airlines αρνήθηκαν να πετάξουν και κατέβηκαν από το αεροπλάνο ζητώντας να απομακρυνθεί η πιλότος της πτήσης, μετά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Όπως αναφέρει ένας εκ των επιβατών, ο Randy Reiss, ο οποίος μίλησε στο BuzzFeed ενώ ανέβασε τα πάντα για την περίεργη εμπειρία του στο twitter, η πιλότος μιας πτήσης με προορισμό το San Francisco, εμφανίστηκε ξαφνικά στο αεροπλάνο αργοπορημένη και χωρίς να φοράει τη στολή της.
Η γυναίκα έπιασε το μικρόφωνο και αρχικά ακούστηκε να ζητάει συγγνώμη από τους επιβάτες λέγοντας με "παιχνιδιάρικο" ύφος πως καθυστέρησε επειδή παίρνει διαζύγιο. Σε αυτό το σημείο ελάχιστοι επιβάτες αντέδρασαν και οι περισσότεροι βρήκαν το όλο συμβάν σχεδόν "χαριτωμένο". 
Όμως η πιλότος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να μιλάει ακατάπαυστα στο μικρόφωνο λέγοντας πως δεν τη νοιάζει αν οι επιβάτες έχουν ψηφίσει τον Trump ή την Clinton γιατί θεωρεί πως είναι και οι δύο μαλ@@ες και κάπου εκεί ο κόσμος άρχισε να νιώθει άβολα. Στην πορεία η πιλότος ακούγεται να λέει πως το αεροπλάνο θα το πετάξει ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους που είναι "άνδρας" ενώ η πιλότος αρχίζει να ρωτάει έναν έναν τους επιβάτες που άρχισαν να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο αν τους έχει προσβάλλει με τη συμπεριφορά της. 
Δείτε ένα βίντεο που κατέγραψε με το κινητό της μια επιβάτης, ενώ κάποιοι δήλωσαν πως όταν ο πιλότος της πτήσης σου συμπεριφέρεται τόσο παράλογα, από ένα σημείο και μετά αυτό σταματάει να είναι αστείο και η κατάσταση γίνεται πολύ ανησυχητική.
Η εταιρεία φρόντισε να αντικαταστήσει την πιλότο και η πτήση από  το Austin με προορισμό το San Francisco έγινε με μια μικρή καθυστέρηση και χωρίς άλλα περίεργα περιστατικά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!