VIRAL

Αυτή η διαφήμιση έχει προκαλέσει αντιδράσεις πριν καν προβληθεί [βίντεο]

Αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα γίνει η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl και όλοι συμφωνούν πως αυτή θα είναι η πιο αμφιλεγόμενη διαφήμιση της βραδιάς.

Εκατοντάδες εταιρείες έριξαν στη μάχη της διαφήμισης  το "βαρύ πυροβολικό τους" καθώς η τηλεθέαση εκείνη τη βραδιά χτυπάει κόκκινο.
Όμως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Fortune, φέτος πολλοί προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά και σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Στις διχασμένες μετεκλογικά ΗΠΑ, ακόμα και οι παράγοντες των αντίπαλων ομάδων του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL, που συμμετέχουν στο Super Bowl (οι Falcons και οι Patriots), λίγο πριν τον τελικό, ανταλλάσσουν σπόντες για τις σχέσεις των αντιπάλων τους με τον Donald Trump ή τον Barrack Obama.
Μάλιστα φέτος για πρώτη φορά, αποφάσισε να προβάλλει διαφημιστικό στον τελικό του Super Bowl μια κατασκευαστική εταιρεία από την Πενσυλβάνια, η 84 Lumber, και το σποτ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και ήδη η πρώτη του εκδοχή "κόπηκε" από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, γιατί όπως αναφέρει ο CEO της διαφημιστικής εταιρείας που έκανε το σποτ ο Michael Brunner "έδειχνε ένα γιγαντιαίο τείχος".
Πολλοί θεωρούν πως το σποτ έχει καθαρά πολιτικό μήνυμα, καθώς δείχνει την προσπάθεια μιας μάνας και μιας κόρης από το Μεξικό να περάσουν τα σύνορα (πιθανά των ΗΠΑ;) και ξεκινούν ένα δύσκολο ταξίδι. Στην τελική εκδοχή του σποτ (αυτή ποιυ θα προβληθεί και στην τηλεόραση) δεν φαίνεται ποιός είναι ο τελικός προορισμός των δύο γυναικών και το σποτ καλεί τους τηλεθεατές να μπουν αύριο στο site της εταιρείας για να δουν το φινάλε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!