VIRAL

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τί δουλειά κάνει αυτή η νεαρή Ρωσίδα

Το ονομά της είναι Viktoria Ivachyova, είναι 21 ετών και ζει στην Μόσχα όπου ασκεί ένα από τα πιο περίεργα επαγγέλματα που έχει ακούσει κανείς.

Η νεαρή κοπέλα χρεώνει τους πελάτες της 4900 ρούβλια (περίπου 80 ευρώ) τη βραδιά ή 1730 ευρώ το μήνα προκειμένου να πηγαίνει και να ζεσταίνει τα κρεβάτια τους. Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η νεαρή ισχυρίζεται πως έχει ήδη βρει 10 τακτικούς πελάτες και έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο μηνιαίο εισόδημα.
Μάλιστα πλέον σκοπεύει να στήσει μια δική της επιχείρηση και να προσλάβει και άλλα άτομα που θα προσφέρουν υπηρεσίες σαν τη δική της.
Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το "ύποπτο" ή το ερωτικό στη σχέση της με τους πελάτες της, αφού η Viktoria απαγορεύει αυστηρά να την αγγίξει ο πελάτης αν και του επιτρέπει να είναι στον χώρο όσο η ίδια ζεσταίνει το κρεβάτι του. Για να είναι σίγουρη πως κανένας πελάτης δεν θα προσπαθήσει να την ακουμπήσει έχει πάντα μαζί της ένα κουμπί συναγερμού με το οποίο ειδοποιεί σεκιουριτάδες που βρίσκονται κάπου κοντά ή φέρνει σωματοφύλακες μαζί της.
Η δε συμφωνία με τους πελάτες γίνεται μέσα από το site της she-is-generator.ru όπου εξηγεί ακριβώς τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους όρους της. 
Η ιστορία της έχει γίνει viral στα social media αλλά και τα επίσημα media της Ρωσίας, τώρα κάνει το γύρο του κόσμου και όλοι θεωρούν πως μετά τη δημοσιότητα που πήρε το επάγγελμά της, η πελατεία της θα αυξηθεί κατακόρυφα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!