VIRAL

True story: Ένα viral βίντεο άλλαξε τη ζωή αυτού του πανύψηλου 16χρονου

Είναι μόλις 16 ετών, έχει ύψος 2,30 μέτρα, πλέον ζει στις ΗΠΑ και τώρα μπορεί και ονειρεύεται να γίνει ο πιο ψηλός παίκτης του σύγχρονου NBA και ο δεύτερος ψηλότερος όλων των εποχών και όλα αυτά χάρη σε ένα viral βίντεο.

Το όνομά του είναι Robert Bobroczky και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρουμανία και ήδη σε ηλικία 12 ετών το ύψος του άγγιζε τα 2 μέτρα. Κάπως έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ένα βίντεο από αγώνα εφήβων στο μπάσκετ, το οποίο τραβήχτηκε το 2015 τον έδειχνε να είναι τόσο ψηλός σε σχέση με τους άλλους παίκτες που η διαφορά ύψους έμοιαζε αφύσικη. Αυτό το βίντεο έγινε viral σε Facebook και YouTube και έτσι κέρδισε την προσοχή των ανθρώπων της ακαδημίας SPIRE στο Οχάιο των ΗΠΑ.
O διευθυντής της Ακαδημίας, Bobby Bossman, εξηγεί πως πριν ένα χρόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ήρθαν σε επαφή με την οικογένειά του (να σημειωθεί πως ο πατέρας του αγοριού, ο Zsiga, έπαιζε μπάσκετ στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας και είχε ύψος 2 μέτρα) και οι γονείς του δέχτηκαν να μετακομίσουν στην Αμερική, ώστε ο γιος τους να διεκδικήσει μια καριέρα στο ΝΒΑ.
Ο νεαρός ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες τη φοίτησή του στην ακαδημία στις ΗΠΑ, και οι προπονητές του λένε πως το βασικό τους μέλημα είναι να τον βοηθήσουν να μάθει να κινείται λίγο πιο άνετα στο γήπεδο και να αποκτήσει λίγο βάρος και όγκο καθώς παρά το ύψος του ζυγίζει μόλις 86 κιλά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!