VIRAL

Η Κύπρος γέμισε με cartoon και σούπερ ήρωες!

Το «πραγματικό» από το «φανταστικό» χωρίζει μια πολύ λεπτή γραμμή.

Μπορεί να βλέπουμε τα ίδια πράγματα και να έχουμε τα ίδια ερεθίσματα γύρω μας, αλλά ο καθένας μας, βάσει της κοσμοθεωρίας του, τα εκλαμβάνει και τα μεταφράζει διαφορετικά. Το πως «αποθηκεύεται» κάτι στο μυαλό, στη μνήμη, διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και κάπου εκεί κολλάει η φράση «αυτός είναι στον κόσμο του…».

Ναι, όλοι μας λίγο πολύ ζούμε στον κόσμο μας, αυτόν που φτιάχνουμε στην καθημερινότητα μας για να την κάνουμε πιο όμορφη και να εξωτερικεύσουμε την όποια δημιουργικότητά μας.

Έναν μαγικό και… παραμυθένιο τρόπο επέλεξε ο 22χρονος Γρηγόριος Μασούρας.


Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν, γίνεται πολύ κουβέντα στο instagram με τον νεαρό Αθηναίο, αφού σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει μεταμορφώνει και ένα σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας σε σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι και πρωταγωνιστές, γνωστούς σούπερ ήρωες και καρτούν που ποτέ δεν φανταζόσουν πως θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να «δέσουν» με τον τσιμεντένιο περίγυρο. Κι όμως, ο Γρηγόρης το έκανε και ο λογαριασμός του @greg_gr στο Instagram μετράει πέραν των 20000 followers, καθιστώντας τον έναν από τους πιο viral users ανά το πανελλήνιο.

Βλέποντας τις φωτογραφίες, δε θα μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε. Ποιος σούπερ ήρωας θα έκανε βόλτα στο γεφύρι του Τζελεφού και ποια καρτούν θα επισκέπτονταν τον Καλοπαναγιώτη, τον Ποταμό Λιοπετρίου και τα Λεύκαρα;

H City ζήτησε από τον Γρηγόριο να μας "ψεκάσει" με λίγη… παραμυθόσκονη, στέλνοντας του φωτογραφίες από γνώριμα σημεία του νησιού.

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Δείτε το στη City.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!