VIRAL

Χαμός στο twitter με τα 14 πρώτα, προειδοποιητικά σημάδια του φασισμού

Ο άνδρας της φωτογραφίας, λέγεται Dennis Banks και είναι ένας αμερικανός κωμικός που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ, με το ψευδώνυμο "Felonious Munk".

Τώρα ανέβασε ένα ποστ του στο twitter και προκάλεσε χαμό. Ο Felonious Munk, είναι από τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που έγινε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ μιλάει ανοιχτά εναντίον του  τόσο στα σόου του όσο και μέσω social media.

Αυτή τη φορά ανέβασε έναν πίνακα που είδε στο αμερικανικό μουσείο για το Ολοκαύτωμα. Πάνω στον πίνακα αναγράφονται τα 14 πρώτα, προειδοποιητικά σημάδια ανάπτυξης του φασισμού και ο Felonious Munk κάλεσε τους πάντες να απαντήσουν αν δεν βλέπουν να συμβαίνουν πολλά από αυτά που γράφει η λίστα (αν όχι όλα) στις ΗΠΑ και μετά να του πουν πως έχει άδικο που ανησυχεί . Αυτό το tweet έχει συγκεντρώσει χιλιάδες retweets και όπως αναφέρει ο Independent έχει γίνει viral και εκτός ΗΠΑ. 
Δείτε τον πίνακα που αναφέρει ως "πρώτες ενδείξεις" του φασισμού, οι οποίες αναφέρονται στον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την προστασία της εξουσίας των εταιρειών, την περιφρόνηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον κόσμο του πνεύματος και τις τέχνες, τον αχαλίνωτο σεξισμό, την υπεροχή του στρατού, το διαρκή εθνικισμό, την εμμονή με την εθνική ασφάλεια και πολλά άλλα, που δυστυχώς είναι σημάδια που εντοπίζει κανείς όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε χώρες της ΕΕ.

Ολόκληρη η λίστα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!