VIRAL

True story: Της έσβησαν το προφίλ στο Facebook και αναζητά τον Zuckerberg!

Μια 23χρονη, πρώην παίκτρια του The Voice του Βελγίου, έχει θυμώσει με τον Mark Zuckerberg και έχει πάει στις ΗΠΑ για να τον βρει και να του ζητήσει το λόγο.

Η Jamilla Baidou, συμμετείχε το 2014 στο The Voice στην πατρίδα της, το Βέλγιο και έκτοτε είχε γίνει δημοφιλής στα social media και ειδικά στο Facebook και στο Youtube.

Συγκεκριμένα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 157 000 φαν που την ακολουθούσαν, και η ίδια είχε αρχίσει να ασχολείται σοβαρά με το vlogging. Όμως κάποια στιγμή, πριν λίγους μήνες, το προφίλ της στο Facebook σβήστηκε.

Αιτία στάθηκαν οι χρήστες ενός άλλου προφίλ στο Facebook, στο οποίο συνεχώς ανέβαιναν υβριστικά σχόλια για τη Jamilla Baidou και η ίδια ενώ αρχικά δεν είχε αχοληθεί, μετά αποφάσισε να μην τους αγνοήσει, τους απάντησε (προφανώς με έντονο ύφος) και τους έκανε "αναφορά" (report). Αυτοί απάντησαν με δική τους "αναφορά" και έτσι τελείωσε ο διαδικτυακός τσακωμός, αφού οι διαχειριστές του Facebook έσβησαν και τα δύο προφίλ.


Η Jamilla Baidou έστειλε δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας προς τους διαχειριστές του Facebook τονίζοντας πως το προφίλ της στο Facebook είναι ακόμα και "εργαλείο" για τη δουλειά της και την καριέρα της, αλλά οι εκκλήσεις της πέφτουν στο κενό.

Κάποια στιγμή για πλάκα είπε σε ένα φίλο της, πως βαρέθηκε να λαμβάνει "αυτόματες" απαντήσεις στα e mails της προς το Facebook και πως πρέπει να πάει να βρει το Mark Zuckerberg και να τον ρωτήσει ευθέως για ποιό λόγο δεν ενεργοποιούν ξανά το προφίλ της.


Και αυτό που ξεκίνησε ως αστείο, τελικά το υλοποίησε. Πριν λίγες μερες πήρε το αεροπλάνο για Λος Άντζελες και πλέον καταγράφει βήμα βήμα το ταξίδι της στις ΗΠΑ, με προορισμό την Silicon Valley και απώτερο στόχο ένα "ραντεβού" με τον Zuckerberg. Και όλα αυτά τα ανεβάζει και τα ποστάρει σε ένα νέο προφίλ στο Facebook.
Μάλιστα σε αυτό το νέο προφίλ έχει ήδη συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες followers.

Δείτε ένα από τα τελευταία της βίντεο από το ταξιδι της στις ΗΠΑ 

Και βίντεο από live ερμηνεία της στο τραγούδι


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!