VIRAL

True story: Δίδυμα κοριτσάκια συναντιούνται για πρώτη φορά [βίντεο]

Συγκινεί το βίντεο από την αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America που καταγράφει την πρώτη συνάντηση δύο πανομοιότυπων κοριτσιών που χωρίστηκαν στη γέννα.

Τα 10χρονα κορίτσακια γεννήθηκαν στη Κίνα και υιοθετήθηκαν από διαφορετικούς Αμερικανούς γονείς που ζούσαν στο Ουισκόνσιν και στην Ουάσινγκτον αντίστοιχα και αγνοούσαν την ύπαρξη και του άλλου παιδιού.
Πρόκειται για τις 10χρονες Audrey Doering και Gracie Rainsberry που κατάφεραν να συγκινήσουν τους πάντες όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό τηλεοπτικής εκπομπής.
Η ιστορία που οδήγησε στην γνωριμία των δύο κοριτσιών, ξεκινά όταν η μητέρα της Audrey, η Jennifer Doering, αναζητούσε να βρει πράγματα από τη γέννηση και την σύντομη παραμονή της κόρης της στη Κίνα για να της τα κάνει δώρο για τα Χριστούγεννα, και έτσι εντόπισε μια φωτογραφία που δεν την είχε ξαναδεί ποτέ και η οποία έδειχνε τη βιολογική μητέρα της Audrey να κρατάει το νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά της. Όμως δίπλα ακριβώς υπήρχε ένα ακόμη μωρό, το οποίο έμοιαζε εκπληκτικά στην Audrey. 
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήθελε απεγνωσμένα να μάθει ποιό ήταν το άλλο παιδί της φωτογραφίας. Έτσι προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος διαπίστωσε πως όντως υπήρχε και δίδυμη αδελφή της Audrey, και κατάφερε να μάθει και τα στοιχεία των γονιών της και μετά οι δύο θετές μητέρες των κοριτσιών επικοινώνησαν μέσω Facebook και οργάνωσαν τη συνάντηση - έκπληξη. Τα δύο κορίτσια αρχικά δεν μπορούν να σταματήσουν να κλαίνε και μετά διαπιστώνουν πως έχουν πολλά κοινά: από τα ίδια αγαπημένα φαγητά μέχρι κοινά προβλήματα υγείας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!