VIRAL

Ένα ζευγάρι μποτάκια προκαλεί αντιδράσεις για τον πιο περίεργο λόγο

Ένα ζευγάρι αρβυλάκια τα οποία μπορεί να τα αγοράσει κανείς μέσω Amazon έγιναν ξαφνικά τις τελευταίες μέρες viral.

Πρόκειται για ένα απλό ζευγάρι αδιάβροχα, χειμερινά μποτάκια σε στρατιωτικό στυλ της εταιρείας Polar Fox και ο λόγος που πολλοί έσπευσαν να τα σχολιάσουν δεν είναι το σχέδιό τους, ούτε το γεγονός πως δεν είναι άνετα... απλά κάποιοι πρόσεξαν πως η σόλα του συγκεκριμένου παπουτσιού αφήνει... σβάστικες στα χνάρια του.
Όπως αναφέρει το Indy 100 του Independent (που επικοινώνησε με το βρετανικό Amazon για κάποιο σχόλιο χωρίς επιτυχία) όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο κάποιου που επισημαίνει πως τα συγκεκριμένα παπούτσια (όπως και πολλά άλλα της εν λόγω εταιρείας) αφήνουν χνάρια με τα γνωστά ναζιστικά σύμβολα, τις σβάστικες. Μέσα σε ένα 24ωρο η σελίδα με τις κριτικές που κάνουν οι πελάτες γέμισε με εκατοντάδες άλλα σχόλια τα οποία στην πορεία σβήστηκαν.

Τα περισσότερα από αυτά ήταν χιουμοριστικά, πολλά όμως επισημαίνουν πως δεν υπάρχει τίποτα το αστείο στη ναζιστική θηριωδία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι σχολιάζουν ως διόλου τυχαία τη σύμπτωση πως η επωνυμία της εταιρείας "Polar Fox" (πολική αλεπού) θυμίζει την "Polarfuchs" που ήταν το κωδικό όνομα της στρατιωτικής επιχείρησης των γερμανικών και φινλανδικών δυνάμεων εναντίων των σοβιετικών στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.

Φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα παπούτσια τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω social media και ειδικά μέσω Imgur και Reddit.

Κάποια από τα σχόλια


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!