VIRAL

Δεν είναι δίδυμες ή συγγενείς και η ιστορία τους γίνεται όλο και πιο παράξενη

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσοι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο που μπορεί να σας μοιάζουν υπερβολικά;

Η ιστορία αυτών των δύο κοριτσιών σίγουρα θα σας κάνει να προβληματιστείτε. 
Στη σύγχρονη εποχή, κυρίως λόγω των social media, συχνά εμφανίζονται περιπτώσεις όπου κάποιοι εντοπίζουν σωσίες δικούς τους ή άλλων διάσημων συνήθως προσώπων σε φωτογραφίες που βλέπουν στα social media. Και συνήθως αυτές οι ομοιότητες γίνονται viral.
Κάτι αντίστοιχο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η 17χρονη Santana Gutierrez πήγε σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σαν Ντιέγκο  των ΗΠΑ και εκεί εντόπισε μία νεαρή που ήταν εθελόντρια για τον έρανο του  Save the Children, η οποία της έμοιαζε εκπληκτικά.
Τα δύο κορίτσια τράβηξαν μία κοινή selfie η Santana την ανέβασε στο twitter και έγινε viral.


Όμως η ιστορία δεν σταματά εκεί, αφού λίγο μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, ένα άλλο κορίτσι έστειλε μια φωτογραφία της φίλης της Ally η οποία επίσης έμοιαζε πολύ στα δύο κορίτσια.


Και η ιστορία δεν σταματά και πάλι! Αφού τις επόμενες εβδομάδες εμφανίστηκαν και άλλα τρία κορίτσια που επίσης μοιάζουν με τα πρώτα δύο κορίτσια και πλέον στα προφίλ στο twitter των δύο κοριτσιών @santanaa_g και @allyholtt καταφθάνουν διαρκώς νέες εικόνες με κορίτσια που τους μοιάζουν ή νομίζουν πως τους μοιάζουν


Μάλιστα μέχρι και οι παραγωγοί του τηλεοπτικού σήριαλ του BBC "Orphan Black " (το στόρι του αφορά ανθρώπινους κλώνους) εντυπωσιάστηκε από την ομοιότητα των κοριτσιών και έστειλε χιουμοριστικό μήνυμα στο twitter πως μπορεί να τους χαρίσει αν το χρειάζονται... τηλέφωνα κλώνους!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!