VIRAL

Γίνεται χαμός στο twitter με αυτή τη selfie - Δείτε γιατί

Καθημερινά στο twitter εμφανίζονται εκατοντάδες χιλιάδες selfies από νεαρές (διάσημες και μη) γυναίκες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Όμως αυτή η selfie έγινε πραγματικά viral για έναν περίεργο λόγο.

Συνήθως viral γίνονται οι selfies των celebrities ή κάποια λίγο πιο προκλητική ή ακόμα και αστεία πόζα, όμως αυτή η selfie απλά δείχνει μία νεαρή κοπέλα από τη Νέα Ορλεάνη που ποζάρει με το βραδυνό της φόρεμα λίγο πριν βγει για δείπνο.
Και ίσως κανείς να μην είχε ασχοληθεί με αυτή τη selfie της νεαρής που εμφανίζεται ως "Alyssa" στο twitter, αν κάποιος δεν πρόσεχε τον χαμό που γίνεται από ακαταστασία στο δωμάτιό της.
Στο φόντο παντού στο πάτωμα υπάρχουν πεταμένα ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα και καλλυντικά και τώρα αυτή η selfie έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις  και χιλιάδες retweets καθώς κάποιοι θεωρούν πως αυτή η νεαρή είναι η πιο ακατάστατη νεαρή γυναίκα στον πλανήτη, ενώ δεν λείπουν τα αρνητικά σχόλια όπως  "λυπάμαι τον άνδρα που θα την παντρευτεί", αλλά και μηνύματα "συμπαράστασης" από άλλες νεαρές και έφηβες που έχουν εξίσου ακατάστατα δωμάτια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!