VIRAL

Ένας άνδρας είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια μάσκαρας της Maybelline

Μια ακόμη μεγάλη εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει έναν άνδρα στη νέα της καμπάνια για μάσκαρα σπάζοντας τα στεγανά και τα στερεότυπα της βιομηχανίας μόδας και ομορφιάς.

Πριν λίγους μήνες, η CoverGirl είχε προκαλέσει αίσθηση όταν ανακοίνωσε πως ο 17χρονος James Charles θα γίνονταν το κεντρικό πρόσωπο της νέας της καμπάνιας στο πλευρό της Katy Perry και μας σύστησε τον όρο CoverBoy!
O James ήταν ένας beauty blogger με χιλιάδες followers στα social media να παρακολουθούν τα tips ομορφιάς και μακιγιάζ που έδινε.
Τώρα και η εταιρεία καλλυντικών Maybelline προχώρησε σε μια αντίστοιχη συνεργασία.
Η Maybeline New York ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Manny Gutierrez, έναν νεαρό που είναι γνωστός στα social media ως MannyMUA733 και ο οποίος επίσης έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στα social media
O Manny είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια για την προώθηση της μάσκαρα "Big Shot Mascara by Colossal" και η επιλογή του αποδεικνύει πως οι εταιρείες καλλυντικών σκοπεύουν να κάνουν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ των δύο φύλων, ενώ ακολουθούν την ευρύτερη τάση που θέλει τα νέα "αστέρια" να είναι πρόσωπα που έγιναν δημοφιλή μέσω social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!