VIRAL

Κάτι απίστευτο συνδέει τη σειρά "Φιλαράκια" με την ταινία "Μόνος στο Σπίτι"

Η τηλεοπτική σειρά τα Φιλαράκια (Friends) έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που οι φαν της ξέρουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους πρωταγωνιστές της και έχουν "ξεκοκαλίσει" και "σκανάρει" τα πάντα, σε κάθε επεισόδιο. Και όμως τους διέφυγε κάτι εντυπωσιακό!

Τώρα, 13 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή και του τελευταίου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς - φαινόμενο, κάποιοι πρόσεξαν κάτι που είναι εντυπωσιακό πως κανείς δεν το είχε προσέξει ποτέ πριν.
Τί είναι αυτό; Μα το γεγονός πως το σπίτι στο οποίο μετακομίζει η Μόνικα και ο Τσάντλερ, όταν πια παντρεύονται και φεύγουν για τα προάστεια της Νέας Υόρκης, είναι το ίδιο σπίτι με αυτό που είδαμε στη θρυλική κωμωδία "Μόνος στο Σπίτι" (Home Alone). 
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς δεν το είχε εντοπίσει κανείς τόσο καιρό, αλλά τελικά αληθεύει. Ίσως τώρα, που λόγω εορτών η ταινία Μόνος στο Σπίτι παίχτηκε από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο, κάποιος τελικά πρόσεξε αυτή τη λεππτομέρεια.
Το σπίτι βρίσκεται στο Ιλινόις των ΗΠΑ και οι νυν ιδιοκτήτες του επιβεβαίωσαν στο 22Vision πως όντως πρόκειται για το σπίτι που εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά και στη δημοφιλή ταινία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!