VIRAL

Το βίντεο που δείχνει τους George Michael και David Bowie μαζί έγινε viral

Οι φαν του Geοrge Michael ακόμα αδυνατούν να πιστέψουν πως το μουσικό είδωλο της ποπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Και καθώς οδεύουμε προς την Πρωτοχρονιά, τα social media έχουν γεμίσει με σχόλια για το πόσο τραγική χρονιά ήταν το 2016 για τη παγκόσμια μουσική, αφού μέσα σε ένα έτος θρηνήσαμε την απώλεια καλλιτεχνών όπως οι David Bowie, Prince, Leonard Cohen και τώρα συγκλονίζει ο θάνατος του George Michael.
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου ένα παλιό και για πολλούς άγνωστο βίντεο, από την πρόβα που έκανε ο George Michael μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος Queen, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στον Freddie Mercury. Και ο λόγος που αυτό το βίντεο, με τον George να τραγουδά το "Somebody to Love", έγινε τώρα viral, είναι γιατί κάποιοι πρόσεξαν πως στο βάθος φαίνεται και ο David Bowie, αλλά και ο Seal να παρακολουθούν την πρόβα. Η επίμαχη σκηνή με τον David Bowie, είναι περίπου στο 3ο λεπτό του βίντεο και πολλοί τώρα μοιράζονται αυτό το βίντεο σην μνήμη και των δύο διάσημων τραγουδιστών που απεβίωσαν το 2016.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!