VIRAL

Δες πώς ο George Michael βοήθησε στο να γεννηθούν τα Carpool Karaoke [βίντεο]

Καθώς η τραγική είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή George Michael κάνει το γύρο του κόσμου, κάποιοι φρόντισαν να μας θυμίσουν μία άγνωστη για πολλούς και ίσως ξεχασμένη για κάποιους, στιγμή στην πολυετή του καριέρα.

Σήμερα όλοι γνωρίζουν τα Carpool Karaike του διάσημου Βρετανού τηλεπαρουσιαστή που κάνει καριέρα στις ΗΠΑ και φιλοξενεί στο αμάξι του τα διασημότερα ονόματα του κόσμου : από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μέχρι την Lady Gaga.
Όμως όλα τελικά ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια στη Βρετανία, όταν ο Corden έγραφε το σενάριο και πρωταγωνιστούσε σε κωμικές σειρές του BBC όπως το "Gavin & Stacey". Τότε σε ένα επεισόδιο, που γυρίστηκε για το Comic Relief Special του 2011, ο James Corden ως "Smithy" κάνει μία βόλτα με το αμάξι του παρέα με τον φίλο του  τον George Michael και στη  διαδρομή τραγουδούν κομμάτια των Wham. 
Και κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Carpool Karaoke. Το βίντεο ξεκινά με την βόλτα των δύο διάσημων ανδρών με το αμάξι ενώ στην πορεία βλέπουμε και άλλους σταρ όπως ο Paul McCartney, η Kiera Knightley ακόμα και ο Justin Bieber

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!