VIRAL

O Bill Gates είναι ο καλύτερος "Secret Santa" [εικόνες]

O ιδρυτής της Microsoft ξέρει να κάνει τα καλύτερα δώρα ως Secret Santa και κάθε χρόνο ένας υπερτυχερός γίνεται τρισευτυχισμένος.

Secret Santa, είναι η ανταλλαγή δώρων που κάνουν πολλοί τις γιορτές (ειδικά συνάδελφοι σε εταιρείες), όπου εσύ αγοράζεις ένα δώρο, αλλά δεν ξέρεις ποιός θα το λάβει, ούτε τίνος το δώρο θα λάβεις εσύ.
Εδώ και χρόνια η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit διοργανώνει τη δική της ανταλλαγή δώρων και συμμετέχουν σε αυτή εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, αλλά κάθε χρόνο το καλύτερο δώρο το λαμβάνει κάποιος τυχερός που τυχαίνει να λάβει το δώρο του Bill Gates.
Ήδη στο παρελθόν ο Bill έχει αποδείξει το ταλέντο του στο να επιλέγει δώρα, όπως έκανε το 2014.
Φέτος μία γυναίκα, η χρήστης του Reddit "Aerrix" είχε την τύχη να λάβει το δώρο του Bill Gates.
Η γυναίκα βρήκε ένα τεράστιο κουτί με μία κάρτα με την υπογραφή του Bill Gates και τη φωτογραφία του με καπελάκι Άι Βασίλη (αυτή η κάρτα από μόνη της έχει μεγάλη συλλεκτική αξία) αλλά και πολλά μικρά δώρα όπως ένα DVD με την ταινία "The Martian", παιχνίδια και τρία τηλεκοντρόλ για XBox, ένα βιβλίο μαγειρικής και δεκάδες προϊόντα με θέμα το βιντεοπαχνίδι The Legend of Zelda.  

Δείτε τις φωτογραφίες με τα δώρα που η ίδια ανέβασε. Τα δε κατοικίδια που θα δείτε, δεν είναι μέρος του δώρου, απλά πόζαραν και αυτά στα πλάνα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!