VIRAL

Ένα μίνι εστιατόριο για ποντίκια εμφανίστηκε σε δρόμο της Σουηδίας [εικόνες]

Οι Σουυηδοί συρρέουν καθημερινά για να δουν και να φωτογραφήσουν αυτό το λιλιπούτειο εστιατόριο για ποντίκια που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από την ταινία "Ο Ρατατούης".

Πρόκειται για το έργο των Anonymouse που τελικά είναι ένα ζευγάρι street artists που θέλησαν να δημιουργήσουν έργα που θα επιβεβαιώνουν τη  φαντασία των μικρών παιδιών, τα οποία θεωρούν πως τα μικρά ζωάκια ζουν όπως εμείς.
Βέβαια, τελικά, η ιδέα τους έχει ενθουσιάσει χιλιάδες ενήλικες. Το λιλιπούτειο εστιατόριο, που φέρει την επιγραφή "Noix de Vie" και βρίσκεται στο Malmö της Σουηδίας έχει γίνει ακόμα και τουριστική ατραξιόν, ενώ το προφίλ των Anonymouse στο Instagram μετρά ήδη μερικές δεκάδες χιλιάδες followers.
Μάλιστα κάποιοι στέλνουν και δικές τους προτάσεις όπως εικόνες με μίνι χριστουγεννιάτικα δώρα από τυρί. 
Πάντως το ζευγάρι που δημιούργησε το εν λόγω "εστιατόριο" θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ σε τηλεφωνική συνέντευξή τους είπαν πως δεν θέλουν να τους αποκαλούν "Banksy Mouse" γιατί ναι μεν έχουν κολακευτεί από τον τίτλο, αλλά τον θεωρούν υπερβολικό ως χαρακτηρισμό και ελαφρώς προσβλητικό προς τον πασίγνωστο βρετανό street artist Banksy.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!