VIRAL

O Άι Βασίλης είπε ψέματα πως ένα αγόρι πέθανε στα χέρια του; [βίντεο]

Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει viral η συγκινητική ιστορία ενός μικρού αγοριού που ξεψύχησε στην αγκαλιά του Άι Βασίλη.

Η ιστορία μεταδόθηκε από τα διεθνή μέσα και έγινε viral στα social media.
Την ιστορία αποκάλυψε αρχικά το Knoxville News Sentinel, (τοπικό site, κανάλι και εφημερίδα στην ομώνυμη περιοχή στο Τενεσί των ΗΠΑ) που έγραψε πως ο ηθοποιός Eric Schmitt-Matzen, που εδώ και χρόνια προσλαμβάνεται από την κομητεία Campbell για να κάνει τον Άι Βασίλη, πρόσφατα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία νοσοκόμα σε τοπικό νοσοκομείο που του ζήτησε να επισκεφτεί ένα ετοιμοθάνατο αγόρι, που ήξερε πως δεν θα ζήσει μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και είχε ζητήσει ως τελευταία επιθυμία να δει τον Άι Βασίλη.
Ο ηθοποιός - Άι Βασίλης μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας έδωσε συνεντεύξεις σε πολλά media και η ιστορία έκανε το γύρο του κόσμου.
Όμως τώρα το Knoxville News Sentinel, που έβγαλε πρώτο την είδηση, ανακοίνωσε πως αποσύρει το σχετικό άρθρο, καθώς δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τα όσα δηλώνει ο ηθοποιός. Τονίζουν πως η έρευνά τους δεν τους επιτρέπει ούτε να αποδείξουν το αντίθετο, αλλά με βάση τα κριτήρια της εφημερίδας δεν μπορούν να συνεχίσουν να δημοσιεύουν μία είδηση που δεν επιβεβαιώνεται.
Όμως και το CNN (που επίσης φιλοξένησε συνέντευξη του ηθοποιού - Άι Βασίλη) σε πρόσφατο άρθρο του αναφέρει πως όλες οι προσπάθειες των συνεργατών του να εντοπίσουν σε ποιό νοσοκομείο της περιοχής έγινε το συμβάν αποδείχτηκαν άκαρπες, ενώ προσθέτει πως ούτε ο ιατροδικαστής της περιοχής μπορούσε να δώσει στοιχεία και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον πρόσφατο θάνατο ενός 5χρονου αγοριού, χωρίς να γνωρίζει κανείς το όνομα του παιδιού. 

Τώρα όλοι κάνουν λόγο για μία πιθανή "ψεύτικη είδηση" αν και κάποιοι αναφέρουν πως μια συγκινητική ιστορία πάντα σε βάζει στο πνεύμα της αλληλεγγύης που εμπνέουν τα Χριστούγεννα, ακόμα και αν αυτή αποδειχτεί τελικά πως είναι ένα ψέμα.

Δείε το αρχικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!